Več o SportAnalytik dogodkih in
KAKO SE REGISTRIRATI

SportAnalytik dogodki se običajno odvijajo ob vikendih in trajajo od 3 do 4 ure. Vaš otrok bo sodeloval v vajah za ogrevanje in se nato pridružil majhni ekipi, ki jo vodi trener. Otroke poskušamo združiti v njihovo starostno skupino. Nato ekipa opravi več zabavnih fizičnih aktivnosti s ciljem merjenja individualne telesne pripravljenosti.

Celoten dogodek je zanimiv, zabaven in osredotočen na ustvarjanje prijetnega doživetja, ki si ga zapomni vsak otrok. Naša naloga je spodbujati navdušenje med otroki skozi njihove na novo odkrite talente in jih motivirati, da ostanejo fizično aktivni.

Kakšna je cena dogodka?
Stroški udeležbe na posameznem dogodku so odvisni od kraja in vrste dogodka. Z izbiro dogodka lahko vidite ceno.

Kaj boste dobili na dogodku?
Poleg poldnevne zabave in zanimivih aktivnosti boste prejeli tudi osebno poročilo o talentu in športno poročilo za vašega otroka. Poročilo povzema rezultate vašega otroka, prinaša primerjavo z vrstniki istega spola in starosti, z uporabo baze več kot 400.000 testiranih otrok in daje priporočila za najprimernejši šport za vašega otroka. Prav tako se oceni, v kolikšni meri sta dva športa po izbiri staršev primerna za otroka.

Prijavite se za sodelovanje na
SportAnalytik dogodku

 

SportAnalytik je poldnevni zanimiv in zabaven dogodek, izvaja pa se v izvedbi različnih fizičnih testov, v igrivem in prijetnem okolju. Vsak otrok prejme oceno osebnih sposobnosti, priporočila za ustrezen šport in zadovoljstvo z na novo odkritimi talenti. Več informacij o prihajajočih dogodkih SportAnalytik in registraciji lahko dobite na telefon 070 902 243.

SportAnalytik dogodek – iz vidika otrok

Barry Goliath Trener atletike
SportAnalytik SA je na športnem dnevu poskusilo nekaj naših tekačev. Kot trener je bilo super, da sem lahko prejel poročila. Zdaj lahko strukturiram trening za vsakega športnika. Vsekakor priporočam, da trenerji na ta način preizkusijo svoje športnike.
Vlasta Mama od Kaje
Zanimalo me je, kako se Kaja primerja z vrstniki in kateri športi so njena naravna sposobnost.
Natalia 5 let
Bilo je super. Še posebej tek na koncu, ko so vsi navijali…
Kaja 11 let
Zahvaljujoč plesu in drugim športnim aktivnostim sem v dobri formi. Rezultat je to potrdil. Hkrati so mi pokazali področja, ki jih moram izboljšati.

Slike iz
preteklih dogodkov